Nálunk a zöldségleves igen nagy kedvenc, hetente az asztalra kerül. Vagy anyukám házi csigatésztája, vagy köles, vagy ebben az esetben előfőzött hajdina teszi tartalmasabbá.
A pontos receptet ITT olvashatod, csak a csigatésztát cseréld ki 2 marék hajdinára. Én kb. 5 percre külön vízben előfőzöm a hajdinát, mert eléggé jellegzetes az illata és kissé nyálkás is lesz tőle a víz. Majd leöblítés után a levesben mintegy további 10 perc alatt összefőzöm az ízeket.
Bátran próbáljátok ki, a gyerekek észre sem vették, hogy hajdina van benne.
Jó helyen jársz, ha ...egészséges ételeket szeretnél készíteni a családodnak és saját magadnak, ...szeretnél megismerni természetes gyógymódokat, amelyeket te magad is alkalmazhatsz AKKOR olvasd ezt a blogot, kérdezz, szerezz ismereteket, és használd a tudásodat arra, hogy minél boldogabban és egészségesebben élj.
Receptkereső
befőzés-tartósítás
csíra
csoki
csokikrém
édes sütemény
édesség
egytálétel
fagylalt-jégkrém
főétel
főzelék
gluténmentes
gyógyétel
húspótló
kásák-müzlik
keksz
kenőke
kenyér-péksütemény
köret
lepény
leves
muffin
müzliszelet
növényi tejtermék
nyerskonyha
palacsinta
pite
pizza
pogácsa
pohárkrém
raw food recipes
saláta
savanyúság
smoothie
sós sütemény
TÉNÉ
tészták
trüffel
vegán
zöld turmix