Hozzávalók:
- 3 dl növényi tej (pl. rizs-, mandula-, kókusztej)
- 3 evőkanál chiamag
- 1 evőkanál datolyakrém (2-3 duci datolya áztatva és turmixolva)
- 1 kisebb reszelt alma (nem kell meghámozni, csak jól megmosni)
- késhegynyi vaníliapor
- 1 kávéskanál "alma fűszerkeverék"
- 2 evőkanál dió apróra törve
- kókuszpehely vagy kókuszreszelék
Alma fűszerkeverék:
- 1 evőkanál ceyloni fahéj
- 1/2 mokkáskanál őrölt szerecsendió
- 1/2 mokkáskanál őrölt szegfűbors
- késhegynyi őrölt gyömbér
Elkészítése:
- A dió és a kókusz kivételével mindent keverj jól össze.
- Néhány órára (vagy éjszakára) tedd a hűtőbe.
- Fogyasztás előtt pakold rá a diót és a kókuszt.
Jó étvágyat!