2017. január 21., szombat

Gyümölcsös kása

Nem tagadom, imádom a kását, és azt, hogy ezerféleképpen el lehet készíteni. Én többnyire vízben sűrűre főzöm, majd ezt ízesítem mindenféle finomsággal.


Hozzávalók:

zabkása:
  • 1/2 zabpehely
  • 1 csésze víz
  • 1 evőkanál kókuszreszelék
  • késhegynyi vaníliapor
  • csipet só

  • 1 banán
  • 1,5 dl növényi tej
  • dió
  • extra: goji
Elkészítése:
  1. A zabpelyhet mintegy 10 perc alatt főzd sűrűre. Hagyd kihűlni, majd kockázd fel.
  2. Tedd egy müzlis tálba, majd öntsd rá a tejet. Karikázd bele a banánt, szórd meg a dióval és a gojival.
Jóízűen kanalazd be :)