2014. július 23., szerda

Könnyű nyári csicseriborsós saláta

Imádom a csicseriborsót. Könnyen kicsírázik, nincs vele sok baj. Tegnap vacsorára gyorsan összedobtam egy salátát, éppen azokból az alapanyagokból, ami éppen a hűtőben volt. Ezt szintén el tudjuk készíteni egy picit főzve is (a csicseriboróst és a brokkolit kell párolni), hasonlóan ezzel a salátával.


Hozzávalók (2 főre):
  • 2 marék csíráztatott csicseriborsó
  • 3 érett paradicsom
  • 3 közepes uborka
  • 2 marék kis rózsáira szedett brokkoli
  • 1 kisebb fej hagyma
  • 1 avokádó
  • 1 teáskanál mustár
  • só, bors
  • citromlé

Elkészítés:

Darabolunk, keverünk és kész is. Ugye nem is bonyolult?