A
sok-sok fénykép nézegetése felidézte bennem azokat az ízeket, illatokat és a házigazdák szeretetét, ahogyan az ételeket készítették nekünk. Minden estém úgy telt a táborban, hogy a panzió konyhatündérével, Anikóval összeültünk, és átbeszéltük az aznapi finomságok receptjeit azért, hogy nektek tovább tudjuk adni. Higgyétek el, húsmentesen is lehet nagyon tápláló, bőséges és finom ételeket készíteni. A tábor résztvevői ezt meg is tapasztalhatták, mindenki legnagyobb elégedettséggel fogadta ezeket az egészséges ételeket.
Ebédre mindig volt leves és főétel (sok-sok salátával), a vacsora pedig szintén egy főtt étel volt, ilyenkor a desszert sem hiányzott. De beszéljenek a képek. :)
Végeláthatatlan nyers saláták, zöldségek és csírák.
A tányérunk felét ez tette ki.
|
A jobb felső sarokban kukucskál az isteni finom salátaöntet. :) |
A tányéron lévő finomságokat a recepteknél fogom részletezni.
|
Spenótos palacsinta fokhagymamártással és krumplival. |
|
Párolt zöldség, hajdinás fasírt, rizs és zöldsaláta. |
|
Sült zöldség, alakor-rizs köret, grillezett cukkini és paradicsom mártás. Saláta és öntet hozzá. |
|
Töltött tök salátával. |