Hozzávalók (2 főre):
- 1 duci padlizsán
- 2 közepes zeller
- 2 sárgarépa
- pác elkészítését itt találod
Elkészítése:
- A padlizsánt mosd meg, szeleteld fel úgy 3-4 mm vastagra, és pácold be. Hagyd állni 10-20 percig, de minél tovább tudod, annál jobb.
- A zeller és a sárgarépát hasáboló szeletelővel vágd fel.
- Egy kerámia serpenyőt hevítsd fel, tegyél bele 1 evőkanál kókuszolajat. Tedd bele a zeller és a sárgarépát, de csak annyit, hogy ne legyenek egymáson. Pirítsd 4-5 percig, majd forgasd meg. Süsd minden oldalát ropogósra.
- Szedd ki, majd sózd meg. ha van medvehagymád, akkor szórd meg vele.
- A padlizsán mindkét oldalát pici olajon (vagy a sütőben) grillezd meg.
- Pici citrommal locsold meg.
Készíts hozzá egy adag zöldsalátát.
Jó étvágyat!