2014. június 3., kedd

Szuperzöld saláta fűszernövényekkel

A kedvenc színem a zöld. Szeretem, ha az ételeim színesek, törekszem arra, hogy zöld színű mindenképp legyen benne. Na, ebben a salátában zöldből nincs hiány. Szinte minden főétkezésünk része...

Hozzávalók: 
  • 1 jégsaláta/fejes saláta kis darabokra tépkedve 
  • 1 csokor menta (pl. borsmenta vagy fodormenta) 
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor bazsalikom 
  • 1 csokor koriander
  • 1 uborka vékonyan szeletelve 
  • 2-3 paradicsom kis kockára vágva 
  • 1-2 evőkanál olivaolaj 
  • 1/2 bio citrom leve 
  • himalája só, tarkabors 
Elkészítése: 
A fűszernövényeket pici darabokra vágjuk fel, majd a többi alapanyagokkal keverjük össze, és tálaljuk frissen.