2017. július 13., csütörtök

Rizslisztes lepény

Gluténmentes és finom is? ... ugyanakkor nincs tele kukoricakeményítővel? Igen, ez a lepény pont ilyen. Nagyon finom reggelire, pl. pástétommal megkenve, de főzelék vagy saláta mellé is el tudom képzelni. Ez a recept is a Zöldház Bio Panzió ajánlata!


Hozzávalók:
  • 30 dkg főtt burgonya
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 1,5 evőkanál kókuszolaj
  • 15 dkg rizsliszt
  • 1,5-2 dl víz
  • só, bors, őrölt kömény
Elkészítése:
  1. A krumplit héjában főzd meg, majd még puhán törd jól össze.
  2. Hagyd teljesen kihűlni.
  3. Közben az apróra vágott hagymát a kókuszolajon pirítsd meg.
  4. Keverj össze minden hozzávalót, és fűszerezd.
  5. Egy tepsit kenj ki olajjal, és simítsd bele a masszát.
  6. Előmelegített sütőben süsd ropogósra.