2017. július 20., csütörtök

Ebéd és vacsora a Zöldház Bio Panzióban

A sok-sok fénykép nézegetése felidézte bennem azokat az ízeket, illatokat és a házigazdák szeretetét, ahogyan az ételeket készítették nekünk. Minden estém úgy telt a táborban, hogy a panzió konyhatündérével, Anikóval összeültünk, és átbeszéltük az aznapi finomságok receptjeit azért, hogy nektek tovább tudjuk adni. Higgyétek el, húsmentesen is lehet nagyon tápláló, bőséges és finom ételeket készíteni. A tábor résztvevői ezt meg is tapasztalhatták, mindenki legnagyobb elégedettséggel fogadta ezeket az egészséges ételeket.

Ebédre mindig volt leves és főétel (sok-sok salátával), a vacsora pedig szintén egy főtt étel volt, ilyenkor a desszert sem hiányzott. De beszéljenek a képek. :)

Végeláthatatlan nyers saláták, zöldségek és csírák.
A tányérunk felét ez tette ki.






A jobb felső sarokban kukucskál az isteni finom salátaöntet. :)

A tányéron lévő finomságokat a recepteknél fogom részletezni.

Vega kolbászkrémmel töltött krumpli salátával.

Spenótos palacsinta fokhagymamártással és krumplival.
Vega töltött paprika paradicsommártással és főtt krumplival.

Párolt zöldség, hajdinás fasírt, rizs és zöldsaláta.

Sült zöldség, alakor-rizs köret, grillezett cukkini és paradicsom mártás. Saláta és öntet hozzá.
Padlizsános spagetti (volt gluténmentes tésztával is). Még ehhez is salátát ettünk. :D

Töltött tök salátával.