2013. október 15., kedd

Ételkészítő tanfolyam Tiszaújvárosban

A táplálkozás során számomra legfontosabb a balance, az egyensúly a nyers (élő) és a főtt ételek között. Vannak olyan emberek, akiknek kifejezetten jót tesz a nyers étkezés, de olyanok is, akik hosszabb távon akár meg is betegedhetnek. Ezért fontos, hogy a tanfolyamon mindenki számára megfelelő recepteket tudjak ajánlani, nyerset és főttet egyaránt. Ayurvedikus szemszögből meghatározzuk a résztvevők testtípusát, így egy irányt tudok tanácsolni, hogy milyen étkezést folytassanak.
Abban lesz különleges ez a tanfolyam, hogy a résztvevők egy nyers tortát is elkészíthetnek, amit haza is vihetnek. Így a családjuk is részese lehet az ízeknek.


ÉLTETŐ ÉTELEK

Ételkészítő Tanfolyam kurzus



Maximum létszám: 8-10 fő
Előzetes regisztrációhoz a tanfolyami díj b efizetése szükséges.
A tanfolyamhoz nyomtatott jegyzetet, valamint alapanyagokat biztosítok.

Helye: Természetes Gyógymódok Háza,
Tiszaújváros, Irinyi út 3.

Jelentkezés és információ:
Riczuné Nagy Anikó
Természetes Gyógymód Tanácsadó
Nyers étel szakértő

e-mail: riczu.aniko73@gmail.com
tel.: 20/957-0511



1.  Nyers, vegán menü készítése

Együtt készítünk egy finom
zöld turmixot, levest, főételt, desszertet
+ ajándék torta a családnak

Tanfolyam tematikája:
1. elméleti előadás
2. ételkészítés (mindenki saját maga készíti)
3. ajándék torta készítése a családnak
4. testípus meghatározás az Ayurveda szemszögéből és
táplálkozási tanácsadás

Tanfolyam díja: 10.000 Ft / fő / alkalom

Mindenki hozzon magával egy 18 cm-es tortaformát.
Minden előadáson más menüt készítünk el.


-----------------------------------------------------------

2.  Egészséges reggeli, vacsora ötletek
(4 alkalom)

Amit készítünk:
különböző gabonakásák, pudingok,
zöld turmix, magtejek, csírák, búzafű,
Kolláth reggeli, változatos gyümölcsös ételek, 
gyorsan elkészíthető saláták,
pástétomok, kenőkék.

Tanfolyam díja: 6.000 Ft / fő / alkalom

-----------------------------------------------------------

3.  Egészséges nyers desszertek
(4 alkalom)

Amit készítünk:
egyszerű bon-bon-ok, torták, zserbó,
beigli, pohárkrémek, pudingok és
sok-sok finomságok...

Mindenki hozzon magával egy 18 cm-es tortaformát.


Tanfolyam díja: 8.000 Ft / fő / alkalom

-----------------------------------------------------------

Időpontok:

2013. november 9. (szombat)
9.00-11.00 Egészséges reggeli vagy vacsora ötletek 1.
14.00-17.00 Nyers, vegán menü készítés

2013. november 23. (szombat)
9.00-11.00 Egészséges nyers desszertek 1.
14.00-17.00 Nyers, vegán menü készítés

2013. december 7. (szombat)
9.00-11.00 Egészséges reggeli vagy vacsora ötletek 2.
14.00-17.00 Nyers, vegán menü készítés

2013. december 21. (szombat)
Készülődés a Karácsonyra
9.00-11.00 Egészséges nyers desszertek 2.
14.00-16.00 Egészséges nyers desszertek 2.

2014. január 4. (szombat)
9.00-11.00 Egészséges reggeli vagy vacsora ötletek 3.
14.00-17.00 Nyers, vegán menü készítés

2014. január 18. (szombat)
9.00-11.00 Egészséges nyers desszertek 3.
14.00-17.00 Nyers, vegán menü készítés

2014. február 1. (szombat)
9.00-11.00 Egészséges reggeli vagy vacsora ötletek 4.
14.00-17.00 Nyers, vegán menü készítés

2014. február 15. (szombat)
9.00-11.00 Egészséges nyers desszertek 4.
14.00-17.00 Nyers, vegán menü készítés